Bormis Klima

KURUMSAL

HAKKIMIZDA

Şirketimiz; Temmuz-2005 tarihinde, Klima ve havalandırma sistemleri; pazarlama ve taahhütü konusunda faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur.

Klima konusunda ağırlıklı olarak; VRF Klima sistemleri, projelendirme, satış ve taahhütünü çeşitli markalar ile Resmi Kurum ve kuruluşlar ile özel sektöre yönelik yürütmüştür.

VRF klima sistemlerinin yanı sıra ev ve büro tipi ve ticari tip split klima satış ve taahhütünüde yapmış ve yine bu konuda çeşitli markalar ile çalışmaktadır.

Firmamız VRF klima sistemlerinin yanı sıra, merkezi klima sistemleri, havalandırma sistem ve kanalları konusunda da faaliyetlerini kendi kadrosu ile yürütmektedir.

Firmamız; klima sistemleri konusunda çalıştığı kurum ve kurluşlara çeşitli çözümler getirmekte ve bu konuda aranan firma olmaktadır.

Firmamız; aynı zamanda Hollanda Medicosocial B.V. ortaklığı ile bireylerin ve firmaların, kaygan zeminlerde kayarak düşme, yaralanma ve hatta ölümlere varan tehlikelere karşı risklerini en aza indirmek amacıyla tasarlanmış ürünlerin satışını ve uygulamasını yapmaktadır.